Sponzori
Baner

Održane XI sportske igre Saveza distrofičara F BiH

Odlukom da bude naš sponzor održavanja XI sportskih igara, pod nazivom "NE SAMI, ZAJEDNO JE LAKŠE", J.P. Međunarodni aerodrom "Sarajevo" postao je dio ovog humanog projekta i svega dobrog što on sa sobom nosi. U našoj svakodnevnici, u ovom turbulentnom vremenu, rijetki su oni koji su još uvijek senzibilni na ljudske potrebe.

XI sportske igre Saveza distrofičara F BiH, koje je omogućio J.P. Međunarodni aerodrom "Sarajevo", održane su 11.05.2018. godine u rehabilitacionom centru "Reumal" u Fojnici.

Pomoć pružena našoj organizaciji od strane J.P. Međunarodni aerodrom "Sarajevo" predstavlja značajnu podršku radu i aktivnostima Saveza i u mnogome doprinosi izmjeni i poboljšanju položaja lica oboljelih od mišićne distrofije i srodnih mišićnih i neuro-mišićnih oboljenja i rješavanju njihovih problema.
Hvala J.P. Međunarodni aerodrom "Sarajevo" što je prepoznao i podržao naše humane ciljeve.

foto 

 

Promocija brošure "KINEZITERAPIJA"

U Fojnici je, u petak 11.05.2018. godine, promovisana brošura pod nazivom "KINEZITERAPIJA - uputstvo za roditelje i same oboljele".


Izdavanje ove brošure, kao uputstva za oboljele od nervno-mišićnih oboljenja i njihove roditelje kada je u pitanju ova vrsta terapije, omogućili su Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine G-din Denis Zvizdić i Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine  G-din Milan Dunović, kojima se ovim putem iskreno zahvaljujemo.

 
 

Najnovije

Najčitanije

Pretraga
SDFBiH kontakt

Zmaja od Bosne 82,
71000 Sarajevo
    

Tel: + 387 33 66 35 93    
Fax: + 387 33 65 63 98

sdfbih@bih.net.ba
www.sdfbih.com.ba
                                           

Ko je online?
Trenutno aktivnih Gostiju: 54